Energiewinkel

Vanaf 3 maart 2021 zijn wij open op afspraak.
Stuur een mail met de gewenste dag en tijd (minimaal een dag van tevoren en binnen onze openingstijden) naar info@nieuwelansingerstroom.nl.

Sinds 17 oktober 2020 is de Energiewinkel aan de Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs geopend. Je kunt hier terecht voor advies over het besparen van energie, het verduurzamen van je huis, het opwekken van je eigen energie en het investeren in bijvoorbeeld zonnedaken. We vertellen niet alleen, maar laten in ons demonstratiehuis ook zien wat de mogelijkheden zijn.

Kom meer te weten over energieleverancier Nieuwe Lansinger Stroom | om. Bekijk de Energiebespaarboxen van Opgewekt in Lansingerland. Ontdek de verschillende isolatievormen of duurzame installaties in het demonstratiehuis. Of kom gezellig langs om te vertellen wat je zelf al allemaal aan je huis hebt verduurzaamd.
Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, verkopen wij niets. Maar meestal weten wij wel waar je de handigste gadgets op het gebied van energie besparen kan kopen.

Openingstijden

Mail naar info@nieuwelansingerstroom.nl
woensdag
donderdag*
vrijdag*
zaterdag
* In de schoolvakanties zijn wij op donderdag en vrijdag gesloten9.30 – 14.30 uur
9.30 – 14.30 uur
9.30 – 14.30 uur
9.30 – 14.30 uur

Vrijwilligers gezocht

We zoeken nog vrijwilligers om in de winkel te staan. Je hoeft niet technisch te zijn, wij helpen je met onze kennis en ervaring. Interesse? Kijk op onze vacaturepagina!

Coronamaatregelen

Wij hanteren de volgende coronamaatregelen:
– maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel
– s.v.p. handen reinigen
– 1,5 meter afstand
– mondkapje verplicht

De Energiewinkel met demonstratiehuis

Adres

Energiewinkel
Herenstraat 28
2651 CB Berkel en Rodenrijs
T 06 – 8266 1945
E energiewinkel@nieuwelansingerstroom.nl