Energiewinkel

In de Energiewinkel aan de Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs kun je terecht voor informatie over het besparen van energie, het verduurzamen van je huis, het opwekken van je eigen energie en het investeren in bijvoorbeeld zonnedaken. We vertellen niet alleen, maar laten in ons demonstratiehuis ook zien wat de mogelijkheden zijn.

Kom meer te weten over energieleverancier Nieuwe Lansinger Stroom | om. Ontdek de verschillende isolatievormen of duurzame installaties in het demonstratiehuis. Of kom gezellig langs om te vertellen wat je zelf al allemaal aan je huis hebt verduurzaamd.

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, verkopen wij niets. Wij zijn namelijk geen commerciële organisatie, maar een energiecoöperatie die op vrijwilligersbasis dorpsgenoten helpt bij alles op het gebied van energie.
Meestal weten wij wel waar je de handigste gadgets op het gebied van energie besparen kan kopen en bij welke lokale leveranciers je terecht kunt.

Openingstijden

woensdag
donderdag*
vrijdag*
zaterdag

* In de schoolvakanties op donderdag en vrijdag gesloten.


9.30 – 14.30 uur
9.30 – 14.30 uur
9.30 – 14.30 uur
9.30 – 12.00 uur

PMD-zakken ophalen

Vanaf donderdag 5 oktober 2023 is de Energiewinkel ook afhaalpunt van de gemeente voor de PMD-zakken van Renewi. Kijk voor meer informatie over het inzamelen van Plastic, Metaal en Drankenkartons op de website van de gemeente Lansingerland.

Afspraak maken

Schikken de openingstijden niet? Stuur een mail naar energiewinkel@nieuwelansingerstroom.nl en geef aan op welk moment je de Energiewinkel zou willen bezoeken. Wij nemen contact met je op.

De Energiewinkel met demonstratiehuis

Adres

Energiewinkel
Herenstraat 28
2651 CB Berkel en Rodenrijs
T 06 – 8266 1945
E energiewinkel@nieuwelansingerstroom.nl