Zonnedaken – LansingerZon

Zonnedaken

De zon is van ons allemaal, maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek, verkeerde oriëntatie van het dak, omdat je het niet mooi vindt of geen toestemming van de verhuurder of VVE krijgt.

Daarom ontwikkelt LansingerZon zonnedaken binnen de gemeente Lansingerland. Inwoners en bedrijven kunnen via een zogenoemd Postcoderoosproject investeren in deze ‘zonnepanelen op andermans dak’. Deze daken worden door bedrijven, organisaties of de gemeente ter beschikking gesteld om een zonproject op te ontwikkelen. 

Postcoderoos

Bij een postcoderoosproject mag je als lid meedoen aan zonnepanelen op andermans dak als je woont in een postcodegebied aangrenzend rondom het postcodegebied van het dak waar het zonproject op ligt. Je investeert in zonnepanelen en verdient je investering over een periode van 15 jaar met winst terug.

Je investering levert niet alleen rendement op, je draagt ook bij aan de opwekking van zonne-energie in Lansingerland.

Sinds 2021 is de regeling aangepast. Meer informatie over de nieuwe postcoderoosregeling vind je hier


Meedoen

Nog een dak beschikbaar voor een nieuw zonproject of enthousiast om mee te doen in de commissie LansingerZon? Kijk hier of mail ons op: zonnedaken@nieuwelansingerstroom.nl

Nog eens teruglezen hoe het ook alweer zat met de eerdere zonnedaken? Kijk op
Zonnedak Persoon
Zonnedak Motorcross Aad
Zonnedak Loonbedrijf vd Burg Klantenportaal Econobis

Wachtlijst
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuw te starten zonnedakprojecten? Schrijf je in op onze wachtlijst.