Zonnedak Persoon


Het eerste zonnestroomproject  op het dak van de verwerkingsloods van Paprikateler firma Persoon in Bleiswijk is volledig uitverkocht.    

De deelnemers van Zonnedak Persoon hebben geïnvesteerd in één of meerdere zonnepanelen waarvoor ze een leuk rendement ontvangen en bijdragen aan duurzame energie in onze gemeente. Er doen particulieren en bedrijven mee. 

  • Het zonnedak is aangelegd op de loods van Personal Vision. Er liggen in totaal 983 panelen.
  • Voor dit dak zijn er 99 deelnemers.
  • De participaties zijn aangeschaft voor € 260,- per stuk.
  • Het project is een postcoderoos, waarbij de opbrengst via de energiebelasting wordt verrekend. Deze projectvorm is in 2021 afgeschaft.

Nog eens nalezen hoe het allemaal zit? In deze informatiebrochure (versie december 2019) leggen we je uit wat een deelname in dit project inhoudt en hoe het werkt. Bij de veelgestelde vragen vind je overige informatie. Op de monitor kun je zien hoeveel energie er tot nu toe is opgewekt.

Postcoderoos en energieleverancier

Leden stappen voor het leveren van de energie idealiter over naar Nieuwe Lansinger Stroom | om. Wij leveren 100% duurzame, eigen energie en verrekenen de korting op de belasting kosteloos. Uiteraard kun je ook bij je huidige energieleverancier blijven, mits die meedoet met de verrekening. Kijk hier voor meer uitgebreide informatie over de energieleveranciers.

Voor het Zonnedak Persoon is de projectcoöperatie Lansingerzon U.A. opgericht, de oprichtingsstatuten zijn hier te downloaden. Deelnemers kunnen zelf hun gegevens bijhouden in het Klantenportaal Econobis.

Inloggen op Klantenportaal Econobis