Opgewekt in Lansingerland


Woon jij in Lansingerland? En heb je een koophuis? Dan merk je ongetwijfeld dat daar heel wat bij komt kijken. Je energie bijvoorbeeld. Hoe je daarin voorziet en wat het je kost. Wij helpen je om eenvoudig energie te besparen.

Op energie valt er namelijk snel en gemakkelijk best veel te besparen. Dat kost je niets en levert al snel wat op. Om te beginnen: slimme tips en antwoorden op al je vragen over energie besparen.

Doe mee
Word lid van onze community op Facebook: Opgewekt in Lansingerland. Dé plek waar alle huiseigenaren in Lansingerland samenkomen. Voor handige tips en tricks om zelf energie te besparen, om ideeën met elkaar te delen en samen te werken aan een energieneutraal Lansingerland.

Mis niets!
Wil jij ook op de hoogte te blijven van al het nieuws over energie besparen in Lansingerland? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Energiebespaaractie
Vanaf 1 oktober 2020 gaven wij op deze pagina Energiebespaarboxen en Toolkits t.w.v. €75 en €90 weg. Het was een op=op actie en alles is op. We hebben in totaal 2.250 huishoudens in Lansingerland blij kunnen maken met onze actie.

De Energiebespaaractie is mogelijk gemaakt door de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE) van het ministerie van Binnenlandse Zaken, die liep van 1 januari 2020 t/m 31 maart 2021 en was bestemd voor eigenaren van een koophuis. We hebben ook het vervolg, de Regeling Reductie Energieverbruik Woningen (RREW) van het ministerie van Binnenlandse Zaken aangevraagd. Deze regeling is ook voor huurders. Eind maart 2021 horen wij of de subsidie wordt toegekend. We houden je op de hoogte op onze Facebook Community en op deze pagina. Heb je vragen n.a.v. van je aanvraag van een Energiebespaaractie, mail dan naar opgewekt@nieuwelansingerstroom.nl.

Deel onze video en beelden
Hieronder onze video, met echte Lansingerlanders in de hoofdrol! Wil jij deze video en onze foto’s delen? Kijk op onze downloadpagina!

RRE project
Opgewekt in Lansingerland is een project van gemeente Lansingerland en energiecoöperatie Nieuwe Lansinger Stroom in het kader van de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE) van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Bedankt! Samen werken we aan een energieneutraal Lansingerland.

Vraag een gratis gesprek met een Energiecoach aan!
Aan de slag met besparen? Vraag een (online) keukentafelgespek met een Energiecoach aan! Lees er alles over op het Energieloket Lansingerland.