Thema-avonden in de Energiewinkel

Drie thema-avonden over besparen van energie

Nieuwe Lansinger Stroom heeft vanaf oktober 2022 een aantal thema-avonden over het besparen van energie gehouden. De thema-avonden gingen over Isoleren, Zonnepanelen en Warmtepompen.

Tijdens een thema-avond wordt uitgelegd welke stappen je het beste kan zetten en welke keuzes je moet maken voor je woning. Energiecoaches van Nieuwe Lansinger Stroom en experts of leveranciers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Daarnaast worden inzichten en ervaringen gedeeld. Bovendien maak je als bezoeker kans op leuke prijzen. De thema-avonden zijn meestal op maandagavond en starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur.

Op basis van de belangstelling voor deze bijeenkomsten zullen wij vanaf het najaar 2023 weer maandelijks thema-avonden organiseren. Houd dus de website en social media van Nieuwe Lansinger Stroom in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten. Via onderstaand formulier kun je jezelf alvast opgeven.

Terugkijken

De eerste thema-avonden die gehouden zijn in oktober 2022 zijn op video vastgelegd, je kunt ze bekijken op Energieloket Lansingerland.

Belangstelling thema-avonden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ik heb interesse in:*
(meerdere keuzes mogelijk)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Kijk voor alle informatie over energie besparen op

Isoleren

Dat het isoleren van je woning helpt bij energie besparen is geen nieuws. En dat het comfort van je woning er op vooruit gaat ook niet. Maar hoe pak je het aan? Wat is de logische volgorde, welke mogelijkheden zijn het beste voor jouw woning, waar moet je zijn? Hoe je dit aanpakt, waarom isoleren zo belangrijk is en wat de mogelijkheden zijn, hoor je tijdens onze thema-avond.

Zonnepanelen

Zonnepanelen. Je hoort er veel over en ziet er steeds meer verschijnen, ook op de daken in Lansingerland. En ook op tv, radio en in de kranten lezen we de mooiste verhalen van aanbieders.
Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wat zijn de mogelijkheden, waar moet je beginnen, waar moet je op letten?Antwoorden op al je vragen krijg je tijdens onze thema-avond.

Warmtepomp

Nog een onderwerp waar je veel over hoort: warmtepompen. Dat je met een warmtepomp van het gas af kan, is wel bekend. Maar hoe werkt dat nou precies en wat zijn de voor- en nadelen?
Hoe warmtepompen werken, hoe je de aanleg van een warmtepomp aanpakt en wat de mogelijkheden zijn, hoor je tijdens onze thema-avond.