Themaweken in de Energiewinkel

Na drie Energiemarkten en de voucheractie van Opgewekt in Lansingerland is het tijd voor iets nieuws:

Themaweken met thema-avonden en afspraken in de Energiewinkel

Tussen 11 oktober en 11 december organiseren wij vijf Themaweken in de Energiewinkel:

Tijdens een themaweek is er minimaal één thema-avond in de Energiewinkel. Bij grote belangstelling organiseren we twee (dezelfde) thema-avonden. Onze Energiecoaches en leveranciers geven meer informatie over het thema-onderwerp. Er zijn demonstraties en er is gelegenheid om vragen te stellen. Bovendien maken de deelnemers kans op leuke prijzen.
Kijk op de pagina van de themaweek hoe je je kunt aanmelden.

Tijdens de openingstijden van de Energiewinkel kun je binnenlopen voor meer informatie. .

Ben je verhinderd op de thema-avond en tijdens de openingstijden van de Energiewinkel of wil je liever een persoonlijk gesprek? Dan openen wij speciaal voor jou de Energiewinkel op een ander tijdstip. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek via energiewinkel@nieuwelansingerstroom.nl Een van onze vrijwilligers neemt alle tijd om je goed te informeren over de mogelijkheden.
Liever iemand bij je thuis? Maak dan een afspraak met een Energiecoach.

Win leuke prijzen tijdens de thema-avonden

Aan het eind van iedere thema-avond verloten wij een Speedcomfort Toolkit èn een CV-inregeltoolkit.

Kortingsactie Speedcomforts

Niet gewonnen? Wij geven € 15 euro korting als je een SpeedComfort, SpeedComfort set of (extra) aansluitset* koopt bij Karwei Berkel en Rodenrijs of Praxis Bergschenhoek.

Waarom De Themaweken?

Nieuwe Lansinger Stroom is vijf jaar geleden opgericht door een aantal inwoners van Lansingerland. Onze droom: wonen in een energieneutrale gemeente. Een plek waar we met z’n allen zorgvuldig met energie omgaan en die energie opwekken in ons eigen Lansingerland. Gelukkig delen we deze droom met de gemeente. Zij zijn blij met onze hulp en wij worden door de gemeente betrokken in de energietransitie.
Van 2017 t/m 2019 organiseerden wij de Energiemarkt. Een avond in het Gemeentehuis, waar onze Energiecoaches en leveranciers de mogelijkheden voor energie besparen en opwekken konden laten zien.
In 2020 hebben 2.250 huishoudens een Energiebespaarbox of -Toolkit ontvangen in het kader van de actie Opgewekt in Lansingerland.
Ook hebben we sinds 2020 de Energiewinkel aan de Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs. Een plek waar iedereen gewoon kan binnenlopen voor meer informatie en waar de vrijwilligers kunnen samenkomen om nog meer leuke en broodnodige acties op te zetten.

In ons eerste jubileumjaar pakken we het weer wat anders aan. In onze Energiewinkel geven we in de periode van 11 oktober t/m 11 december extra aandacht aan vijf opeenvolgende thema’s.
We beginnen met isolatie. Daarna geven we aandacht aan de zonnepanelen. Eerst die op je eigen dak en daarna aan de lokale zonnedakprojecten.
Voor de mensen die van het gas af willen hebben we eerst de themaweek over warmtepompen en we sluiten af met een avond over aardgasvrij wonen. In iedere week wordt er minstens een, en bij grote belangstelling twee thema-avond(en) georganiseerd.

Meer informatie

Mail voor meer informatie energiewinkel@nieuwelansingerstroom.nl

Kijk voor alle informatie over energie besparen op