De Energiebespaaractie


Ah, wat jammer, de Energiebespaarboxen zijn op….

Vanaf 1 oktober 2020 gaven wij op deze pagina Energiebespaarboxen en Toolkits t.w.v. €75 en €90 weg. Het was een op=op actie en alles is op. We hebben in totaal 2.250 huishoudens in Lansingerland blij kunnen maken met onze actie.

Het vervolg
De Energiebespaaractie is mogelijk gemaakt door de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE) van het ministerie van Binnenlandse Zaken, die liep van 1 januari 2020 t/m 31 maart 2021 en was bestemd voor eigenaren van een koophuis. We hebben ook het vervolg, de Regeling Reductie Energieverbruik Woningen (RREW) van het ministerie van Binnenlandse Zaken aangevraagd. Deze regeling is ook voor huurders. Eind maart 2021 horen wij of de subsidie wordt toegekend. We houden je op de hoogte op onze Facebook Community en op deze pagina. Heb je vragen n.a.v. van je aanvraag van een Energiebespaaractie, mail dan naar opgewekt@nieuwelansingerstroom.nl.

Vraag een gratis gesprek met een Energiecoach aan!
Aan de slag met besparen? Vraag een (online) keukentafelgespek met een Energiecoach aan! Lees er alles over op het Energieloket Lansingerland.

Doe mee met onze Facebook community!

Word lid van onze community op Facebook: Opgewekt in Lansingerland. Dé plek waar alle huiseigenaren in Lansingerland samenkomen. Voor handige tips en tricks om zelf energie te besparen, om ideeën met elkaar te delen en samen te werken aan een energieneutraal Lansingerland.


Opgewekt in Lansingerland is een project van gemeente Lansingerland en energiecoöperatie Nieuwe Lansinger Stroom in het kader van de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE) van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Je gegevens worden alleen gebruikt voor de energiebespaaractie en niet voor commerciële doeleinden. De actie loopt t/m 31 maart 2021.