Wat is Opgewekt in Lansingerland

Woon jij in Lansingerland? En heb je een koophuis? Dan merk je ongetwijfeld dat daar heel wat bij komt kijken. Je energie bijvoorbeeld. Hoe je daarin voorziet en wat het je kost.

Met Opgewekt in Lansingerland willen Nieuwe Lansinger Stroom en de gemeente Lansingerland inwoners van Lansingerland helpen en stimuleren om op een eenvoudige manier (meer) energie te besparen. Dat kan namelijk snel en gemakkelijk, zeker met onze energiebespaaractie. Die kost je niets en levert al snel wat op.
En het leuke is dat we het samen doen. Het liefst met alle Lansingerlanders, van alle leeftijden. Zoals je ook kunt zien in onze video’s en foto’s, waar echte Lansingerlanders de hoofdrol spelen. Wil jij deze video en onze foto’s delen? Kijk op onze downloadpagina!

Vraag een gratis gesprek met een Energiecoach aan!
Aan de slag met besparen? Vraag een (online) keukentafelgespek met een Energiecoach aan! Lees er alles over op het Energieloket Lansingerland.

Doe mee met onze Facebook community!

Word lid van onze community op Facebook: Opgewekt in Lansingerland. Dé plek waar alle huiseigenaren in Lansingerland samenkomen. Voor handige tips en tricks om zelf energie te besparen, om ideeën met elkaar te delen en samen te werken aan een energieneutraal Lansingerland.

Mis niks met onze maandelijkse nieuwsbrief

Wil jij ook op de hoogte te blijven van al het nieuws over energie besparen in Lansingerland? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Bedankt! Samen werken we aan een energieneutraal Lansingerland.

Opgewekt in Lansingerland is een project van gemeente Lansingerland en energiecoöperatie Nieuwe Lansinger Stroom in het kader van de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE) van het ministerie van Binnenlandse Zaken.