Thema-avonden 2022: ‘Wat levert gedragsverandering en isoleren op?’

Hoeveel energiebesparing is mogelijk met het aanpassen van je gedrag en met het isoleren van een woning? Daarover ging de thema-avond Gedrag en Isolatie van Nieuwe Lansinger Stroom. Tijdens die avond waren er presentaties van Jan Boonekamp (Energiecoach Nieuwe Lansinger Stroom) en Arie Diethelm (Helmwijk).

Nieuwe Lansinger Stroom is de lokale energiecoöperatie van Lansingerland die werkt aan een duurzamer Lansingerland. Daarvoor helpen de vrijwilligers van Nieuwe Lansinger Stroom inwoners én bedrijven met de energietransitie, met als doel een lager energieverbruik en minder fossiele brandstoffen. Een van de activiteiten van Nieuwe Lansinger Stroom is de Energiewinkel (Herenstraat 28, Berkel en Rodenrijs).

Onlangs organiseerde Nieuwe Lansinger Stroom drie thema-avonden. Eén daarvan ging dus over energiebesparing door je gedrag aan te passen en ook door Isolatie van je woning op 3 oktober. Jan Boonekamp van Nieuwe Lansinger Stroom gaf een presentatie met tips over energie besparen én over het isoleren van een woning. Arie Diethelm, oprichter van het Isolatiebedrijf Helmwijk uit Bleiswijk, gaf een presentatie over isolatie.

Kijk hier om je aan te melden voor een volgende thema-avond.